Over ons

Korrellasservice werd in 1989 opgericht door Cornelis Korrel in Kockengen. Hier werd een werkplaats ingericht met geavanceerde lasapparatuur.

Ons bedrijf

Korrellasservice is in 1989 opgericht door Cornelis Korrel. Hij werkte al een aantal jaar voor verschillende hoogwaardige metaalbedrijven en hoewel de passie voor lassen en metaalbewerking groeide, vond hij daar niet de uitdaging die hij zocht. Het werk dat vaak bleef liggen, zoals moeilijk laswerk, precisiewerk en ingewikkeld technisch engineerings- en montagewerk, vond hij het meest interessant. Om zich daarop te kunnen focussen besloot Cornelis op zijn vijfentwintigste zijn eigen bedrijf Korrellasservice te starten. Voor die tijd een niet alledaagse beslissing! Het achterhuis van zijn boerderij in Kockengen, werd omgebouwd tot werkplaats en ingericht met geavanceerde lasapparatuur.

cok en judith korrel
orbitaal lassen

Uitdagingen en oplossingen

Korrellasservice was een feit en voormalige werkgevers kwamen nu met uitdagende projecten naar Korrellasservice toe. Sindsdien heeft Cornelis zich steeds meer gespecialiseerd in precisielaswerk en het uitdenken van oplossingen voor allerlei uitdagingen. Hij geeft advies op las- en materiaalbewerkingsgebied en volwassenen technisch onderwijs (quality control). Judith Korrel is in 2018 het team van Korrellasservice komen versterken omdat de complexer wordende eisen van certificering en daarbij de administratie, planning, inkoop en verkoop steeds meer tijd in beslag gingen nemen.

Alles in eigen huis

De werkplaats beschikt over alle apparatuur en materialen die nodig zijn om maatwerk van hoge kwaliteit te kunnen leveren. Korrellasservice wordt dan ook regelmatig ingeschakeld voor unieke projecten en ad hoc situaties. Er is een grote vraag naar onafhankelijk advies en een daadkrachtige, heldere kijk op complexe uitdagingen in de techniek. Daar wil Korrellasservice ook in de toekomst graag op blijven inspelen.

Systeemdoppen voor farmacie

Systeemdoppen voor farmacie met verschillende aansluitingen: al meer dan 35 jaar onze specialisatie.

hoogwaardig-laswerk