Engineering

Met een nuchtere en praktische benadering vinden wij effectieve oplossingen voor uitdagende problemen.

Maatwerk oplossingen

Heeft u een uitdaging waarvoor geen conventionele oplossing beschikbaar is? Als innovatie-expert wordt Korrellasservice vaak ingeschakeld voor complexe vraagstukken. Met een nuchtere en praktische benadering vinden wij effectieve oplossingen voor uitdagende problemen. We kijken een aantal stappen vooruit en anticiperen op de effecten later in het proces. We zoeken naar efficiënte manieren om het gewenste resultaat te bereiken en doorbreken daarbij soms bestaande patronen. Waar nodig ontwerpen en ontwikkelen we de benodigde onderdelen in eigen beheer.

engineering laswerk

Project NRG, aluminium 6061T6, 1,5mm dik volautomatisch lassen in lascouveuse. Dit project is in samenwerking met Weldlogic Europe, Engeland tot stand gekomen.

laswerk engineering

Spoedopdrachten

Wanneer uw proces stagneert vanwege een defect of missend onderdeel, wilt u snel een oplossing. Missende of vervangende onderdelen worden door ons op maat gemaakt en geleverd. We zijn daarin flexibel en kunnen snel schakelen. Daardoor kunnen we u de gewenste onderdelen in diverse materiaalsoorten soms al binnen 24 uur leveren!

Waterstof­project TNO Automotive

Bij dit project, welke wij geheel in eigen beheer uitgevoerd hebben, speelde de engineering een belangrijke rol. Op de afbeelding is het controle paneel voor de 400 bar waterstof en CNG te zien.
speciaal laswerk engineering