Advies

Is er betere apparatuur beschikbaar of zijn er nieuwe technieken waarmee het werk sneller en/of beter kan worden uitgevoerd?

Technische uitdagingen

Heeft u een technische uitdaging en wilt u overleggen over de manier van aanpak? Wij denken met u mee en adviseren u over de beste methode om het gewenste resultaat te behalen.

Nieuwe ontwikkelingen

De ontwikkelingen op het gebied van lastechniek en metaalbewerking staan niet stil. Is er betere apparatuur beschikbaar of zijn er nieuwe technieken waarmee het werk sneller en/of beter kan worden uitgevoerd? Soms kan met een kleine investering in nieuwe apparatuur of training al een grote besparing gerealiseerd worden. Wij informeren u over nieuwe ontwikkelingen die voor uw bedrijf interessant zijn en hoe u die kunt toepassen.

laswerk-advies

TIG lassen, aluminium 6061T6, 1,5mm dik met automatisch draadtoevoer 0,8mm.

laswerk procesoptimalisatie

Procesoptimalisatie en ontwikkeling medewerkers

Heeft u de juiste mensen op de juiste plek? Waar liggen de talenten en interesses van uw medewerkers en hoe kunnen die door training verder worden ontwikkeld? Wij bekijken het gehele werkproces binnen uw bedrijf en adviseren u op welke punten dit geoptimaliseerd kan worden.

Opleiden en bijscholen van personeel

Personeel opleiden of bijscholen, foto Techniekschool Woerden cursus Quality control voor volwassenen.

laswerkers opleiden bijscholen